Wegens succes gesloten.

BartBedum winkelpand stationsweg

Vanaf 1 januari a.s. zal elektro-serviceshop BartBedum aan de Stationsweg de winkeldeur sluiten. Verkoop en service gaat door.

"Wegens succes gesloten", klinkt misschien gek, zegt eigenaar Bart Spakman, maar het wordt gewoon te druk. De klantenkring groeit en de werkzaamheden vergen meer tijd. Nu steeds meer mensen van het gas af gaan, komen er veel verzoeken voor de aanleg van zonnepanelen en elektrische kookplaten. Voor de aanleg daarvan moet ook vaak de meterkast aangepast worden en deze zaken zijn best tijdrovend. De zaken gaan dus heel goed, je hoort me niet klagen, lacht hij, maar ik stond voor de keuze uit te breiden of in te krimpen en het wordt dus het laatste.

Dat de winkel gaat verdwijnen wil niet zeggen dat de service/garantie op gekochte apparatuur van BartBedum verdwijnt, dat gaat gewoon door. Verzoeken om reparatie of aanschaf van apparatuur kunnen via de website of telefonisch doorgegeven worden.

Vanaf 1 februari a.s. is de winkel en achterliggende werkruimte inmiddels verhuurd. Hier zal een verfrissende woonwinkel in komen.
Wij wensen hun veel succes!
Aan de locatie zal het niet liggen, die is top!

Website: bartbedum.nl

Facebook TwitterLinkedin
­