Lezing door Massoud Djabani in De Meenschaar Bedum - Cultuurverschillen overbruggen
In samenwerking met Wereldwinkel Wizzelwaark verzorgt Massoud Djabani, van St. Preventie Polarisatie, op maandag 1 november in De Meenschaar te Bedum, de lezing ’Cultuurverschillen overbruggen’.

De spreker groeide op in een oosterse cultuur, maar is inmiddels de helft van zijn leven al woonachtig in onze westerse cultuur. Tegenwoordig voelt hij zich zelfs een echte ‘Bedumer’.

De lezing vangt aan met informatie over belangrijke culturele wetenswaardigheden, want om culturele verschillen te kunnen overbruggen, moeten ze eerst gekend worden… Door de eigen ervaringen met cultuurverschil, wat bij de start in Nederland vaak voor verwarring zorgde, maar ook voor hele grappige misverstanden, ontdekte de spreker destijds hoe, met wederzijds respect, bruggen gelegd kunnen worden naar andere culturen en welke verrijking daaruit voort kan komen.

Graag neemt hij ons dan ook mee op de ontdekkingsreis van cultuurverschillen naar de kracht van interculturele verbinding.

Na afloop van de lezing is er ruimte voor vraagstelling en gedachtewisseling.

De lezing is vrij toegankelijk en vangt aan om 19.30 u. in De Meenschaar, Kapelstraat 9, Bedum.

Aanmelding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is i.v.m. de ruimte noodzakelijk!

Facebook TwitterLinkedin
­