Allereerst willen wij iedereen graag alle goeds toewensen voor 2023! We hopen dat het een kleurrijk jaar vol licht, warmte en vrede wordt, voor alle mensen waar dan ook ter wereld. Want hoewel de nieuwjaarsviering in veel landen op een andere datum valt en zelfs de jaartelling vaak heel anders verloopt, kunnen we elkaar in principe toch op elke dag van het jaar een goed jaar toewensen.

Zoals de Deense filosoof Kierkegaard zei: ‘Het leven kan alleen achterwaarts begrepen worden, maar het moet voorwaarts worden geleefd’. We gaan dus in dat verband als mens en mensheid weer een jaar tegemoet waarin van alles moet gebeuren, maar waarvan we de uitkomst, ook voor onszelf, nog niet weten. De ons allen bekende natuurkundige Albert Einstein gaf in dat opzicht een bijzondere richtlijn mee om het leven in elk geval zo goed mogelijk te kunnen leven, hij zei: “Een mens maakt deel uit van het geheel dat door ons ‘het universum’ genoemd wordt. Onze taak moet zijn dat we onze cirkel van compassie vergroten, zodat alle levende wezens en de gehele natuur in al haar schoonheid erdoor omvat worden”. We hebben als mensheid in dat verband dus nog een lange weg te gaan… En mocht dat te zwaar lijken, dan is er troost te vinden in de woorden van de Chinese filosoof Confucius: “Onze grootste overwinning is niet dat we nooit falen, maar dat we, telkens als we struikelen, weer opstaan”.

Gelukkig zijn er over de hele wereld prachtige woorden te vinden uit allerlei tijden, die steun, troost en richting kunnen bieden op welk moment in het leven dan ook!                                                                           

Maandacties

Ook in 2023 hopen we jullie weer regelmatig te mogen ontmoeten in de wereldwinkel. Elke maand geven we korting op bepaalde producten. Zo wordt in januari 10% korting geboden op de schalen, echt prachtige kunstnijverheid vol warme kleuren, die onze huiskamers of keukens op kunnen vrolijken.  Vrienden van de wereldwinkel krijgen zelfs 20% korting op deze artikelen.

wereldwinkel bedum wizzelwaark maandactie januari 2023

Vriendenkaart

Door vriend van de wereldwinkel te worden, draag je een steentje bij aan eerlijke wereldhandel. Bovendien ontvang je dan altijd 10% korting op kunstnijverheidsproducten en 20% korting bij speciale aanbiedingen. De vriendenkaart kost € 15,- per kalenderjaar. We zijn je zeer erkentelijk voor de steun die je hiermee biedt!

Vrijwilligers

Voel je je thuis in de warme, kleurrijke sfeer van de wereldwinkel en lijkt het je wel wat om een dagdeel, of misschien meerdere, actief in onze winkel mee te werken, dan ben je van harte welkom! Je kunt je aanmelden via onderstaande contactgegevens. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wereldwinkel Wizzelwaark
Grotestraat 32 Bedum 
www.wereldwinkelbedum.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
www.facebook.com/wereldwinkelbedum
T: 06-29443200

Openingstijden:

ma: gesloten di/wo/do: 13.00 - 16.30 u. vr/za: 10.00 - 16.30 u.

Facebook TwitterLinkedin
­