Start Fairtrade week Wereldwinkel Wizzelwaark Bedum

Het is al een tijd geleden dat Wereldwinkel Wizzelwaark een artikel heeft geplaatst. De afgelopen periode zijn wij onder meer druk bezig geweest met het aanbrengen van vernieuwingen in het pand. Ook is de winkel een mooi gevelbord rijker geworden!

In de week van 29 oktober t/m 6 november 2022 is het Fairtrade Week, met als thema ‘eerlijk loon’. Hoe meer producten er verkocht worden met het keurmerk voor eerlijke handel, des te meer dit ten goede zal komen aan de producenten in landen waar de lonen veel te laag zijn om van te kunnen leven. De Wereldwinkel steunt deze producenten maar al te graag. Des te meer Wereldwinkels en supermarkten deze producten onder de aandacht brengen en verkopen, des te groter de kans wordt dat deze mensen ook daadwerkelijk een menswaardig bestaan van hun inkomen kunnen gaan opbouwen.

Tijdens de Fairtrade Week ontvangt elke klant 10% korting op het gehele assortiment. Vrienden van de Wereldwinkel ontvangen 20% korting. En iedere klant ontvangt tijdens deze week een gratis boekenlegger bij aankoop van een artikel!

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze mooie winkel, zodat u zelf kunt zien welke artikelen wij verkopen.

Vriendenkaart

Door vriend te worden van de Wereldwinkel, steunt u de winkel en helpt u eerlijke wereldhandel te bevorderen. U ontvangt dan altijd 10% korting op kunstnijverheidsproducten en 20% korting bij speciale aanbiedingen. De vriendenkaart kost € 15,-- per kalenderjaar. We zijn zeer erkentelijk voor de steun die u hiermee biedt!

Wereldwinkel Wizzelwaark

Grotestraat 32, te 9781 HC Bedum
Tel: 0629443200

www.wereldwinkelbedum.nl
www.facebook.com/wereldwinkelbedum
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden:

Dinsdag/woensdag/donderdag van 13.00 – 16.30 uur.
Vrijdag en zaterdag van 10.00 – 16.30 uur.

Facebook TwitterLinkedin
­