Loting voor 33e editie van Slagerij Havinga Bedrijvenvoetbaltoernooi 2024 voltooid op Koningsdag 1

Op Koningsdag werd onder leiding van Peter van Dijken de loting verricht voor de 33e editie van het Slagerij Havinga Bedrijvenvoetbaltoernooi. De loting werd verricht door voorzitter Petra Makkes en de hoofdsponsor van het evenement, Willard Havinga van Slagerij Havinga.

Dit jaar heeft het toernooi een recordaantal deelnemers aangetrokken, waardoor het de grootste editie ooit belooft te worden. In totaal zullen maar liefst 51 teams strijden in het 7x7 toernooi, dat plaatsvindt op 5 en 6 juli.

Het toernooi omvat verschillende categorieën, waaronder 7x7, 7x7 dames, 7x7 35+, en 7x7 45+. De diversiteit van de deelnemende teams weerspiegelt de brede interesse en betrokkenheid bij dit jaarlijkse evenement.

Loting voor 33e editie van Slagerij Havinga Bedrijvenvoetbaltoernooi Bedum 2024 voltooid op Koningsdag 2

“We zijn verheugd om zoveel enthousiasme te zien voor ons jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi”, aldus Petra Makkes, voorzitter van het evenement. “Het belooft een geweldig weekend te worden”

Zoals bekend gaan sportiviteit en gezelligheid bij het Bedrijvenvoetbal hand in hand. Op vrijdagavond komen Jannes, Frank van Etten en Wolter Kroes optreden. Op de zaterdag kleuren partyband Black Tie Monkey Squad en Bizzey de avond. Kaarten voor beide feestavonden zijn online verkrijgbaar via www.bedrijvenvoetbal.com

Facebook TwitterLinkedin
­