bedumer bedrijvenvoetbal feestavond 1 en 2 juli 2022

Het bedrijvenvoetbaltoernooi wordt gespeeld op vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli. Voorafgaand is er op de donderdagavond een bijeenkomst voor sponsoren. Het jaarlijkse evenement biedt sportiviteit, vertier en saamhorigheid voor jong en oud.

De komende editie heeft wel te maken met beperkingen. "Maar dat mag de pret niet drukken", licht voorzitter Petra Makkes toe. "De ruimte voor ons is echter beperkt. Door de aanleg van een nieuw kunstgrasveld op het sportcomplex kunnen we niet over alle velden beschikken. Ook het trainingsveld is niet beschikbaar om een grote feesttent te plaatsen. Omdat we zoveel mogelijk teams en voetballers in actie willen laten komen, spelen we deze editie alleen maar 7×7 wedstrijden. Dan kunnen we op één veld twee wedstrijden tegelijk spelen. Zo is er geen beperking in het aantal teams en deelnemers. Voor de feestavonden wijken we uit naar Sporthal de Beemden."

De voorbereidingen voor het Bedrijvenvoetbal zijn in volle gang. Aan het bedrijvenvoetbal doen ongeveer 500 voetballers mee en de feestavonden trekken meer dan 1.000 bezoekers.

Feestavonden

De feestavonden zijn dit jaar in Sporthal de Beemden. Daarmee wordt de overlast voor de omwonenden tot een minimum beperkt.

De vrijdagavond wordt een ouderwetse Hollandse avond met veel meezingers. The Great Piano’s, Jannes en Burdy komen optreden. Op de zaterdag kleurt Mental Theo, Frank van Etten en partyband Black Tie Monkey Squad de avond.

Het loopt storm bij de kaartverkoop bij Primera De Gele Klap. Zorg op tijd voor entree kaarten, want vanwege de voorschriften geldt: vol is vol.

Zie ook: bedrijvenvoetbal.com

Facebook TwitterLinkedin
­