Multipromo wint zaalvoetbalgala Bedum wintereditie bedrijvenvoetbal 2022

Na een zinderende finale wint Multipromo via shoot outs het 18e RAM Online marketing Zaalvoetbalgala in Bedum. De wintereditie van het Bedrijvenvoetbal trok in één week nog nooit zoveel toeschouwers naar sporthal De Beemden.

Gedurende drie pouleavonden op 27, 28 en 29 december streden 15 bedrijventeams om een plek in de finaleavond.

Voorzitter Petra Makkes was zeer content na afloop: "De poulewedstrijden waren sportief en wij waren verrast door de grote publieke belangstelling gedurende de hele week. Onze hoofdsponsor RAM Online Marketing heeft daar zeker positief aan bijgedragen. Ik ben trots dat de ondernemers in Bedum en omstreken ons zo blijven steunen. Zonder hen is zo'n evenement met gratis toegang niet mogelijk".

De finaleavond leverde mooie wedstrijden op in een bomvolle sporthal met meer dan 600 toeschouwers. In de halve finale versloeg Multipromo het team van Puurr Schoonheidssalon/Saamnleuk met 5-1. In de andere halve finale ging Kramer Installaties met 1-0 onderuit tegen de winnaar van de vorige editie, Time Out Kappers/BMAT.

De finale leverde in de reguliere speeltijd geen goals op. Shoot Outs brachten de beslissing. Met 2-0 was Multipromo te sterk.

Topscoorder van het toernooi werd David Albert Villalta namens Multipromo. Ingmar Oudman van Smit Prefab Beton werd uitgeroepen tot beste keeper van het toernooi.

Tussen de wedstrijden door was er een dansshow door de dansers van dansschool 'The Legacy' uit Delfzijl. Na afloop was er een optreden van volkszanger Kris Jager. Ook maakte het bestuur van de stichting Bedrijvenvoetbal de artiesten voor de zomer bekend: Op vrijdag 30 juni is Gerard Joling de hoofdact. Samen met Holland Verdriet wordt dat een ouderwetse Hollandse avond. En op zaterdag 1 juni treedt 2Unlimited op in de feesttent met de partyband Q5 New Style. Kaarten zijn vanaf 30 april verkrijgbaar. Voor meer informatie zie www.bedrijvenvoetbal.com

Facebook TwitterLinkedin
­