Stichting Bedrijvenvoetbal Bedum daagt omgeving opnieuw uit 

Het bestuur van de stichting Bedrijvenvoetbal stelt ook in 2023 duizend euro beschikbaar voor een lokaal goed doel. Iedereen in Bedum en omgeving met een goed idee komt hiervoor in aanmerking. Heb jij een idee of een initiatief die de leefbaarheid en saamhorigheid in Bedum en omgeving bevordert en het welzijn van meerdere inwoners stimuleert, lees dan vooral verder.

logo stichting bedrijvenvoetbal bedum

Voel jij je geroepen? Meld je dan uiterlijk 22 juni bij de stichting Bedrijvenvoetbal. Ook de deelnemers van voorgaande jaren mogen weer meedoen.

Wat moet je doen om dit jaar in aanmerking te komen? Lever uiterlijk 22 juni je idee in. Dat mag via de mail, op papier of in een video boodschap. Het gaat erom dat je je idee of initiatief promoot. Inzenden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uit alle inzendingen maakt het bestuur van de stichting Bedrijvenvoetbal een keuze welk initiatief de cheque van duizend euro op donderdag 29 juni krijgt uitgereikt tijdens een sponsoravond. Wil je meer weten? Alle spelregels staan op www.bedrijvenvoetbal.com

Het lukt de stichting Bedrijvenvoetbal om jaarlijks met de inkomsten, de geweldige inzet van vele vrijwilligers en in combinatie met een professionele organisatie een bescheiden bedrag over te houden. Daarmee doet zij graag iets terug voor de lokale gemeenschap. De stichting stelt zich ten doel om mensen in de voormalige gemeente Bedum en omgeving bijeen te brengen, te laten bewegen en de saamhorigheid te bevorderen.

In het verleden schonk het bestuur van het Bedrijvenvoetbal al eerder geld aan de Verzoamelstee in Onderdendam, Dr. Hanneke Fleurke-Rozema Stichting, Colourful Bedum, ’s Heerenloo/De Vrienden van Opmaat, Kids United, de Stichting FC Groningen in de maatschappij, Stichting Doelpunt en het G-voetbal in Bedum. Ook leverde het bedrijvenvoetbal een bijdrage aan de plaatsing van dug-outs op het lokale sportcomplex.

Facebook TwitterLinkedin
­