Website Dorpsbelangenvereniging APB Bedum compleet vernieuwd

Met de 67ste Jaarvergadering in aantocht op 15 april is bestaande website van dorpsbelangenvereniging APB Bedum compleet vernieuwd.

In korte tijd heeft een werkgroep vanuit bestuur APB Bedum, Henk Paap en Jaap Rosema samen met Kees Zevenberg van K7 Internet Consultancy de inrichting verzorgd.
Daardoor is het nu mogelijk om actueel nieuws en de agenda erop te zetten.
De vernieuwing komt juist op tijd met het oog op de komende Dorpsvisie Bedum 2030. Het concept van de Dorpsvisie Bedum 2030 staat er reeds op. Zo konden de Bedumers meelezen en opmerkingen of reacties geven.
Daarnaast is er een rubriek Projecten, waar we korte of langere tijd mee bezig zijn. Denk daarbij aan het Hoogholtje bij Wroetende Mol / Ter Laan over het Boterdiep. Dat is onlangs door college en raad van de gemeente Het Hogeland goed gekeurd.
“Het is een hele verbetering van onze informatiestroom naar de Bedumers en andere geïnteresseerden. Daarbij geeft de Vereniging Groninger Dorpen, waarbij APB Bedum is aangesloten, waardevolle adviezen om verder mee te komen. Zoals de subsidiestromen bijvoorbeeld. Zo hopen we meer transparant te zijn. Want als Bedumers doen we het voor de Bedumers!”, aldus voorzitter Henk van der Velde.

Ga maar eens kijken op onze website www.apbbedum.nl en reageer maar. Suggesties zijn altijd welkom! En zeer belangrijk geef je op als lid ! Hoe meer leden hoe meer de dorpsvereniging voor het dorp kunnen betekenen. Let op onze Dorpsvisie Bedum 2030.

APB Bedum is opgericht op 28 oktober 1957. Bijzonderheid is dat de statuten van de vereniging APB-Bedum bij Koninklijk Besluit zijn goedgekeurd op 14 april 1958.

Facebook TwitterLinkedin
­