Koningsdag Bedum 

De avond voorafgaand aan Koningsdag op vrijdag 26 april, vind er om 19.00 uur een wandeling plaats, van ongeveer 1,5 uur,  langs Stolpersteine in Bedum.  Wij willen stilstaan bij het verhaal achter de Stolpersteine tijdens 1940-1945.

poster Wandeling met verhaal langs enkele STOLPERSTEINE in BEDUM

De organisatie is in handen van dorpsvereniging APB Bedum, Historische vereniging Bedum en VVV Het Hogeland  Bedum. De kosten zijn € 5,00 en opgave bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op zaterdag 27 april vindt de wandeling plaats om 10.00 uur vanaf de VVV Bedum aan de Kapelstraat. Opgave is voor beide dagen wenselijk i.v.m. het aantal rondleiders.

Kleedjesmarkt vanaf 11.00 uur in de Grotestraat, Kerklaan en de Kleine straat.  Deze straten zijn  afgesloten en alleen geopend voor de Kleedjesmarkt.  Opgave niet verplicht.  

Door de Stichting Gezamenlijk Orgelcommissies Het Hogeland wordt er in de Martyeriakerk aan de Stationsweg om 13.00 uur een workshop gegeven door Peter van Dijk over het orgel. Kijk, bespeel en bouw zelf een orgel. Dit is voor kinderen van de basisschool. Opgave verplicht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanaf 13:00 uur muziek bij Hotel 't Gemeentehuis met DJ (Willem) Alexander.

koningsdag bedum 2024 hotel t gemeentehuis

Bij hotel ’t Gemeentehuis in de Grotestraat vindt ook de loting plaats van het Slagerij Havinga Bedrijvenvoetbal Toernooi op 5 en 6 juli. De loting start om 16.00 uur.

koningsdag bedum 2024 grand cafe koning

Ook vanaf 16.00 uur start erbij Grand Café Koning gezelligheid met The Family Sessions Dit ist! -  The Family Tree - Mulder Brothers – Steernvanger.

Facebook TwitterLinkedin
­