Ledenwerving Dorpsbelangenvereniging Algemeen Plaatselijk Belang Bedum - APB Bedum

Algemeen Plaatselijk Belang Bedum ( APB Bedum)  is een vereniging die de belangen van ons mooie dorp Bedum zo goed mogelijk probeert te behartigen. De vereniging is voor alle richtingen en stromingen die ons dorp rijk zijn. Het Algemeen Plaatselijk Belang Bedum is opgericht op 28 oktober 1957. Sindsdien en gedurende ruim 60 jaar heeft het APB in overleg met bewoners en gemeente veel tot stand weten te brengen. Het bestuur van het APB zou graag zien dat dat ook zo blijft in de toekomst.

Nu de gemeente Bedum, met als grootste dorp Bedum,  is opgegaan in een veel groter verband in gemeente Het Hogeland is het van nog meer belang dat een onafhankelijke organisatie als het APB bestaat. Het APB dient vaak ook  als schakel tussen de bewoners en de gemeente. Met de dorpencoördinator van  Het Hogeland  voor Bedum is er regelmatig overleg.  Dat is een goede zaak, als er dan ook  resultaat te zien is. Maar deze zijn zelden de ogen en de oren van haar inwoners, vandaar dat een dorpsbelangenvereniging erg belangrijk blijft.

Samen met  elkaar willen we wat meer bereiken binnen ons mooie dorp Bedum.  Samen met bijvoorbeeld Henk Huitsing , die door APB Bedum is aangesteld als filmer, en die  op voortreffelijk wijze regelmatig YOU TUBE  filmpjes maakt van activiteiten. We kunnen ons beter verenigen om samen sterker te staan.

Het bestuur van het APB wil zich graag inzetten voor Bedum. Wilt u meedenken , wij zijn nog op zoek naar een paar nieuwe bestuursleden.

Daarnaast zijn we op zoek naar nieuwe leden,  waardoor we in staat zijn om nog meer voor ons dorp te betekenen. Met een groter aantal leden meer daadkracht.

Doet u mee. Geef u dan op als lid via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via onze website  apbbedum.nl  onder ‘lid worden’.  Om lid te worden, vult u het formulier in en drukt op verzenden.  Het lidmaatschap bedraagt   slechts  € 7,50 per jaar. Geeft u zich nu op ,  dan gaat de contributie pas in 2021 in.

Facebook TwitterLinkedin
­