Repair Café Winsum 26 november laatste keer in 2022

Nog een keer zijn we open dit jaar aan de Borgweg 36 te Winsum. Van 10.00-12.30 uur.

Daarna gaan we in januari 2023 weer door.

Het jaar 2022 hebben met Corona goed doorstaan. Er is veel en heel divers gerepareerd met de groep enthousiaste vrijwilligers.Vooral veel kleding, keukenapparatuur en overige technische producten waaronder verlichting. Ook maken we vaker bv broeken, aangeschaft via Maxima - kledingwinkel, passend. De aandacht groeit dus voor het Repair Café Winsum.

Er komen ook steeds vaker vragen of het wel te repareren is. De meeste vragen over de mogelijkheden van reparatie komen via de website www.RepaircafeHHL.nl . De vragen zijn echter moeilijk via de website te beantwoorden. Je moet het voorwerp toch eerst onderzoeken en het probleem weten. Vaak lukt het ons om zaken naar tevredenheid te herstellen. Soms ook niet, maar dan merken we bij de bezoekers de geruststelling dat ze het nu ook echt kunnen vervangen. De bezoekers waarderen een bezoek aan het Repair Café Winsum met een 9,5.

Het Repair Café te Winsum is 26 november weer open. Voor iedereen, anoniem, gratis, koffie/thee staan klaar, van 10.00-12.30 uur, station en parkeren zijn nabij. Ook als je buiten Winsum woont ben je welkom!

Facebook TwitterLinkedin
­