Openstelling Repair Café Winsum op zaterdag 24 juni

24 juni van 10.00-12.30 uur laatste openstelling voor de zomervakantie!

Waar: Borgweg 36, Winsum in het gebouw De Poort. Kom op tijd want afgelopen keren was het altijd druk. Parkeren kunt u dichtbij. Ook het NS-station is dichtbij.

Een ruime meerderheid van de bezoekers maken wij blij met de herstelacties.  Met wat voor spullen? Denk aan een fiets of muziek-, tuin-, verlichtings- of bv keukenapparatuur. Uiteraard ook kledingstukken herstellen wij veel. Een broek innemen of broekspijp veranderen qua lengte is ook geen probleem.

Het Repair Café Het Hogeland te Winsum is een van de circa 2800 cafés die er wereldwijd zijn. In die 10 jaar hebben wij bijna 3 duizend herstelacties uitgevoerd. Meestal succesvol en met een waardering van 9,6 dus ook met grote tevredenheid van de bezoekers.
Het repareren van allerlei apparaten en kleding staat op dit moment vol in de aandacht. Want het moet anders om minder grondstoffen te gebruiken. Maar ook om de CO2- en stikstofuitstoot terug te dringen. Met het al 10 jaar repareren hebben wij, dankzij jullie komst, hier veel aan bijgedragen. Ook heeft het geholpen om de wetten hierop aangepast te krijgen. Apparaten moeten immers wel te herstellen zijn en vaak wordt het ons hierin niet of zelfs onmogelijk gemaakt.

Bezoek onze website voor meer en de juiste informatie www.repair-cafe-het-hogeland.nl
Zaterdag 24 juni staan de koffie en thee klaar om 10 uur. Na deze openstelling zijn we 26 augustus weer open. Wij zien jullie graag komen.
Wij houden van repareren!

NB. Let op: NIET bij Het Hooge Heem!
Sinds Corona zijn we daar niet meer actief.

Facebook TwitterLinkedin
­