Zaterdag 30 maart van 10.00 tot 12.30 uur in het gebouw De Poort aan de Borgweg 36 te Winsum bent u weer van harte welkom voor al uw te repareren zaken. 

repair café winsum
foto: In februari waren 11 vrijwilligers druk in de weer om de ca 50 bezoekers te helpen.

Kent u ons nog niet? De afgelopen periode hebben we twee videofilms op de website geplaatst die een indruk geven van hoe de openstelling verloopt en wat wij doen. Een video komt voort uit het bezoek van de jeugdige klimaatburgemeester aan ons Repair Café. De tweede is onderdeel van de campagne ‘Moi Winsum’. Bezoek de website www.repair-cafe-het-hogeland.nl om deze indruk en meer informatie te krijgen over het Repair Café Het Hogeland.

In het Repair Café worden veel verschillende spullen ter reparatie aangeboden. Denk aan keuken- en muziekapparatuur, verlichting, tuin- en bouwgereedschap, speelgoed, kleding en andere textielproducten. Heeft u kleding van Maxima die net niet passend is. Behalve herstellen van kapotte zaken kunnen wij ook bv broeklengtes op maat maken of een broekband innemen zodat het fijn zit. Dat de kleding van Maxima komt, hoeft u niet aan te geven.

Het bezoek aan ons Repair Café is gratis en volledig anoniem. Een vrijwillige donatie maakt het voor ons, al 11 jaar, mogelijk om dit te doen. Met de toenemende belangstelling voor het repareren en de grote drukte willen we de groep van 17 vrijwilligers  graag uitbreiden.  Ben je handig in het herstellen en repareren van techniek en of textiel en heb je ook interesse om als vrijwilliger mee te doen? Kom dan ook eens sfeer proeven of een ochtendje meedoen. Wie weet vind je het leuk om je bij ons aan te sluiten.

Facebook TwitterLinkedin
­