Zaterdag 4 mei REPAIR CAFÉ Winsum

Heb je een kapotte strijkbout, een koffiemachine die niet meer loopt, of een stofzuiger die niet meer doet wat hij zou moeten doen? Is je fietslamp stuk, je band lek of is nu net dat naadje van je mooie jurk los gegaan? Dan wil je natuurlijk graag dat er iemand is die het kan repareren. Het Repair Café biedt de uitkomst!

Zaterdag 4 mei zijn wij weer geopend aan de Borgweg 36 te Winsum, in gebouw De Poort. In plaats van zomaar dingen weg te gooien, proberen wij samen met jou deze kapotte spullen te repareren. In het Repair Café ben je welkom tussen 10.00 en 12.30 uur om met jouw spullen langs te komen. Afhankelijk van de drukte word je direct geholpen, maar een wachttijd kunnen wij niet uitsluiten.

Reparaties zijn gratis, donaties worden op prijs gesteld. Voor de zomervakantie zijn wij geopend op 4 mei, 1 juni en 29 juni. Meer informatie over het Repair Café kun je lezen op www.repair-cafe-het-hogeland.nl

Wil je vrijwilliger worden bij ons? Kom dan gerust eens koffiedrinken en kijken of het iets voor jou is. Wij doen dit al sinds 2013.

Facebook TwitterLinkedin
­