strunen met stolk cees stolk

Op donderdag 29 februari a.s. zal op initiatief van de Historische Vereniging gemeente Bedum een lezing worden gegeven door dhr. Cees Stolk, met als titel “Strunen met Stolk”.

Van 2009 tot en met 2011 liep schrijver/journalist Cees Stolk met zijn trouwe viervoeter de Jack Russel Rakker door de provincie Groningen, op zoek naar de verhalen over land en landschap. De serie Strunen met Stolk werd uitgezonden voor TV Noord en was een televisie hit. In dat laatste jaar liep hij ook langs de Groninger kust, van Lauwerszee tot Dollard tou. Hij ontmoette op zijn tochten onderweg diverse Groningers die duiding gaven over het gebied. Gepassioneerd vertelt hij over wat hij zoal tegenkwam. Tijdens de lezing laat de spreker beelden zien van de plaatsen waar hij wandelde en vertoont hij tot slot een filmpje uit die Strunen met Stolk reeks.

De lezing zal plaatsvinden in dorpshuis “Zijlvesterhoek”, Achterweg 1 te Onderdendam, op donderdag 29 februari 2024. Aanvang 20.00 uur. Leden hebben gratis toegang, niet-leden betalen € 5,00. U bent van harte welkom.

Facebook TwitterLinkedin
­