Door aardgaswinning gedupeerde woningbezitters kunnen subsidie tot 10.000 euro aanvragen

Webinar Verduurzaming en Verbetering

Alles over de subsidieregeling Verduurzaming en Verbetering

Op donderdag 25 november en woensdag 8 december organiseert SNN in samenwerking met het Regionaal Energieloket twee (identieke) webinars. Hierin wordt de subsidieregeling Verduurzaming en Verbetering toegelicht. U hoort o.a. welke stappen u dient te doorlopen om de subsidie aan te vragen, hoe de huisscan van het Regionaal Energieloket gebruikt kan worden als benodigde begroting en wat voor maatregelen u kunt treffen op het moment dat u subsidie ontvangt. Meld u aan via deze link.

>> Aanmelden Webinar 8 december

Aanvullende informatie

Als uw huis onderdeel is van het versterkingsprogramma van Nationaal Coördinator Groningen (NCG) en/of uw postcode in de waardedalingsregeling valt, is de kans groot dat u een subsidie kunt krijgen om uw huis te verduurzamen en verbeteren.

Hoe weet ik of ik in aanmerking kom voor een subsidie?

Huiseigenaren met een huis in het versterkingsprogramma van NCG die in aanmerking komen voor een subsidie zijn met een brief geïnformeerd. Heeft u geen brief ontvangen maar woont u binnen het zogenaamde waardedalingsgebied, dan kunt u hier zien of u in aanmerking komt voor de subsidie van € 10.000. De subsidie kan vanaf 10 januari 2022 worden aangevraagd.

Wilt u ons een vraag stellen?

Heeft u een vraag of een opmerking? Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30

Telefoonnummer Regionaal Energieloket 088 525 4110 lokaal tarief (Ma - Vr 9:00 - 17:30)
E-mailadres Regionaal Energieloket Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

>> Webinar terugkijken van 25 november 2021

 

Facebook TwitterLinkedin
­