Op dezelfde dag dat het Repair Café te Winsum open is, is het ook internationaal Repair Day.

Het repareren en herstellen krijgt steeds meer aandacht. Wij zijn daar blij mee en krijgen ook steeds meer vragen. Ook via de website vragen of iets te repareren is. Leuk is dat. Makkelijk beantwoorden kunnen wij dit echter niet, daarvoor moet je het eerst onderzoeken. Meestal is dan ook het antwoord: kom eens langs en dan kunnen we dit samen doen. Vaak lukt het dan ook nog. Iedereen weer blij.

repair cafe winsum bedum het hogeland

Het Repair Café te Winsum bestaat al 9 jaar en voorziet in een behoefte omdat er bij iedere openstelling veel belangstelling is. Wij repareren veel zaken als geluids- , keukenapparatuur en diverse bouw- en tuingereedschappen. Ook veel broeken, blouses en shirts. Kleding moet wel schoon zijn. En wat dacht je van even snel je fietsverlichting weer fiksen. Ben je direct weer goed zichtbaar in het verkeer.

Op zaterdag 29 oktober zijn wij er weer van 10.00 uur tot 12.30 uur in het gebouw De Poort aan de Borgweg. Parkeren kun je nabij. Toegang is gratis en anoniem. Een kleine vrijwillige bijdrage stellen wij zeer op prijs. Koffie en thee staan klaar.

Facebook TwitterLinkedin
­