Bijna 30 jonge tennissers uit Bedum en omstreken hebben de eerste week van de schoolvakantie het ‘luie zweet’ er zeker wel uit gejaagd. Elke dag waren er activiteiten in het kader van het AASports (tennis) daycamp.

Daycamp LTC Bedum Alle deelnemers

Het was voor de zevende keer dat trainer Frenk Abrahams en zijn assistenten de kinderen een geweldige week bezorgden. Bijna elke dag werd er uitgebreid getennist en op woensdag was er het traditionele bezoek aan de speeltuin in Drouwenerzand. Op dinsdag, de warmste dag van het jaar, werd uitgeweken naar het zwembad voor de activiteiten. Donderdag werd er fanatiek aan de conditie gewerkt, er kwam een goochelaar op bezoek en de kinderen konden ‘prijs schieten’. Vrijdag werden de eindtoernooien gespeeld bij zeer aangenaam tennisweer. De kinderen hebben hun tenniskwaliteiten verder ontwikkeld en kunnen de rest van de vakantie bijkomen en nagenieten.

Mede dankzij de sponsoren Plus Jeroen Juch en Bakkerij Klaes Hoekstra (die er beide al vanaf 2016 bij zijn) werd het weer een prachtige week!

 

Facebook TwitterLinkedin
­