LTC Bedum klaar voor Onderdelenhuis.nl tennistoernooi

Van 7 t/m 10 september aanstaande, wordt weer het jaarlijkse Open tennistoernooi gespeeld in Bedum. Dankzij hoofdsponsor Onderdelenhuis.nl kunnen tennisliefhebbers uit Bedum en omstreken de krachten meten op de velden van LTC Bedum.

Het toernooi wordt in poules gespeeld. Nadat de poulewinnaars bekend zijn, zullen via een afvalsysteem de finalewedstrijden worden afgewerkt.  Onderdelenhuis.nl is de nieuwe hoofdsponsor voor het jaarlijkse najaarstoernooi in Bedum. LTC Bedum is hier erg blij mee. Het is een goed gevulde (web)winkel met juist díe producten die u in andere winkels niet kon vinden. De webwinkel bevat een groot assortiment van meer dan 2.500.000 onderdelen voor al uw huishoudelijk apparaten, fiets en auto. Daarnaast hebben ze ook een ruim assortiment in zonnepanelen. U kunt deze gemakkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen of afhalen in de winkel aan de Nieuwe Ebbingestraat 86 in Groningen.

Deelnemers aan het toernooi kunnen zich aanmelden in de 35+ klassen dubbel 6 en 7. Inschrijven via www.toernooi.nl kan t/m 27 augustus 2023.

Facebook TwitterLinkedin
­