Nieuwe bouwkavels Waterwereld Ter Laan IV in Bedum

Gemeente Het Hogeland biedt elf nieuwe kavels aan, voor vrijstaande woningen in Bedum. De kavels liggen centraal in het plan Ter Laan 4, aan de noordoostkant van het dorp. De bouwgrond ligt in de wijk ‘Waterwereld’, vlakbij het sfeervolle historische centrum van Bedum. Het is een open en groene wijk, met veel water.

Op dit moment wordt volop gebouwd in de wijk. De kavels die worden aangeboden hebben verschillende groottes, van 576 tot 917 vierkante meter. De kavels kosten tussen de 131.000 en 196.000 euro.

De voorinschrijving voor de kavels loopt tot 13 mei 2021. Met de elf kavels speelt het college in op de flinke vraag naar bouwmogelijkheden in Bedum.

Het westelijk deel van Ter Laan 4 is nagenoeg afgerond. Het oostelijke deel is volop in ontwikkeling. In dat deel werden vorig jaar acht kavels voor vrijstaande woningen verkocht. Daarvoor was grote belangstelling.

Uitgebreide informatie en het verkoopproces staan op onze website www.hethogeland.nl. Voor vragen kunt u bellen met 088 - 345 88 88 of mailen.

Facebook TwitterLinkedin
­