corona zelftest bedum bedumer

Op maandag 31 mei opent de GGD Groningen een vaccinatielocatie in Warffum. Dit is de 9de en laatste vaccinatielocatie die GGD Groningen opent in de provincie Groningen. Het is fijn dat onze inwoners nu dicht bij huis gevaccineerd kunnen worden.

Vaccinatielocatie Warffum

In Warffum zijn 12 prikkamers ingericht in Sportcentrum Op Roakeldais aan de Oostervalge 52a. Er is voldoende parkeergelegenheid en er zijn verkeersleiders aanwezig. Naast Warffum is het mogelijk om een vaccinatie te krijgen op de locaties in Veendam, Zuidhorn, Appingedam, Scheemda, Hoogezand en Groningen (MartiniPlaza en Kardinge) en Stadskanaal (recentelijk).

Afspraak maken

Het maken van de afspraken is mogelijk voor mensen die een uitnodigingsbrief van het RIVM hebben ontvangen. Zij kunnen dit doen via het telefoonnummer in de brief of via www.coronavaccinatie-afspraak.nl. Dit geldt niet voor mensen geboren in 1956- 1960. Zij worden gevaccineerd door de huisarts. Voor meer informatie over onder andere de vaccins kunt u terecht op de website van de GGD Groningen: GGD.Groningen.nl.

COVID-19 | Ontwikkelingen rondom het coronavirus

De meest actuele informatie vindt u op onze website: hethogeland.nl/coronavirus. Nieuwe ontwikkelingen delen we via onze sociale mediakanalen. Volg ons op Facebook en Twitter Uiteraard kunt u de gemeente altijd bellen met vragen: 088 – 345 88 88.

Facebook TwitterLinkedin
­