energie besparen woning het hogeland bedum winsum

Wilt u thuis op een makkelijke manier energie besparen? In de gemeente Het Hogeland zijn energiecoaches actief die huiseigenaren op weg helpen. Zij geven advies over welke energiebesparende maatregelen goed passen bij uw woning.

Graag stellen we u voor aan één van onze enthousiaste energiecoaches. Han is 62 jaar en energiecoach in onze gemeente. Han over zijn werk als Energiecoach: “Ik doe dit nog maar kort, maar energiecoach zijn bevalt mij tot nu toe zeker. Het allerleukste is het persoonlijke contact met de mensen. Het valt mij op hoe hartelijk de ontvangst is als ik hen bezoek en hoe groot hun drive is om iets te veranderen. Wat bewoners mij het meeste vragen is: “Hoe kan ik energie besparen en heeft het zin?” Ondanks dat de portemonnee uiteindelijk bepaalt, adviseer ik om niet alleen naar de financiële kant te kijken. Vergroting van comfort, verhoging van de woningwaarde en een bijdrage aan een wereldwijde doelstelling zijn ook belangrijk. Ik ben zeker tot eind december actief als energiecoach. Ik hoop nog veel mensen te mogen helpen. Ik zou iedereen willen aanraden een adviesgesprek aan te vragen met één van ons!”

Gesprek aanvragen?

Wilt u een advies van een coach om energie te besparen in uw koopwoning? Ga naar energieloket-groningen.nl, selecteer gemeente Het Hogeland en vraag een gesprek aan.

Facebook TwitterLinkedin
­