Tennistoernooi Bedum staat in de steigers

Nu we weer volledig kunnen sporten en het ook weer mogelijk is om toernooien te organiseren heeft LTC Bedum met de hoofdsponsor afgesproken om dit jaar opnieuw het Peter Russchen tennistoernooi te gaan organiseren. Het toernooi staat gepland van maandag 28 maart tot en met zondag 3 april 2022.

Het toernooi kon de afgelopen twee jaren niet worden gespeeld vanwege de coronaregels. Hoofdsponsor Peter Russchen is erg blij dat het toernooi dit jaar wél weer doorgaat. Zo heeft hij ook weer de mogelijkheid om zijn gezicht te laten zien als fotograaf, webbouwer en cursusleider.

In het toernooi worden de volgende spelsoorten gespeeld: Heren Dubbel, Gemengd Dubbel en Dames Dubbel, in de categorieën 6, 7, 8 en 9. En als laatste een 50-plus onderdeel in de categorie 7. De voorbereidingstijd tijd is niet erg lang, maar de commissie heeft gelukkig veel ervaring en de inschrijving staat inmiddels open op toernooi.nl.

Oud deelnemers zijn ook al aangeschreven en de eerste aanmeldingen zijn binnen. Toernooileider Peter de Graaf hoopt op een mooi toernooi waar tennissers, in het laatste weekend voorafgaand aan de competitie, de laatste voorbereidingen kunnen treffen voor die competitie.

Facebook TwitterLinkedin
­