Repair Café Het Hogeland zaterdag 28 januari

Het Repair Café is van 10.00 tot 12.30 uur op 28 januari open, aan De Borgweg 36 te Winsum.  We hopen in 2023 weer op jouw komst zodat we samen mooie duurzame resultaten weten te behalen. Onze hoofddoelstelling is nog steeds besparing op grondstoffen door spullen te repareren: Weggooien, mooi niet! Dat het daarbij ook  nog reuze gezellig is, is ook leuk.

2022 hebben we ondanks Corona succesvol weten af te sluiten.

Gemiddeld werden er 25 artikelen aangeboden per keer met een bezoekerstevredenheid van 9,5.

De top 5 aan herstelacties bestond uit:

  1. Kledingstukken
  2. Keukenapparatuur
  3. Categorie diverse technische artikelen
  4. Verlichting
  5. Beeld en geluidsapparatuur

Kledingstukken scoorden ondermeer goed door de samenwerking met Maxima-kledingbank. Daar aangeschafte kledingstukken vragen soms een kleine aanpassing. Denk hierbij aan een juiste lengte  broekspijp of kleine inname van de taille. Wij voeren dat graag uit.

We verwachten dit jaar ook weer veel stofzuigers en koffiezetapparaten te gaan repareren. Deze worden vaak aangeboden.

Met een toenemende aandacht voor het klimaat en de financiële crisis groeit ook de aandacht voor het Repair Café Winsum. Dus kom op tijd.

In december is er gewerkt aan een nieuwe website. Vanaf 1 maart vervalt de oude. Het nieuwe adres wordt dan: https://repair-cafe-het-hogeland.nl/ . Je kunt daar dan altijd weer de benodigde informatie over ons vinden.

Met de toename van bezoekers kunnen we wel versterking gebruiken. Een goede technische vrijwillig(st)er is van harte welkom! Kom gerust eens kijken of draai op proefbasis een ochtend mee. Wie weet. We vragen kennis van techniek en in repareren een uitdaging zien. Door met elkaar samen te werken, repareren we heel veel.

Het Repair Café te Winsum is 28 januari dus weer open. Voor iedereen, anoniem, gratis, koffie/thee staan klaar, van 10.00-12.30 uur, station en parkeren zijn nabij. Ook als je buiten Winsum woont ben je van harte welkom!

Facebook TwitterLinkedin
­