lichtweek bedum 2020

Stichting Lichtweek Bedum heeft voor de Lichtweek editie van dit jaar weer een mooi programma samengesteld. Vanaf zaterdag 3 september tot en met zaterdag 10 september zijn de Bedumer straten weer sfeervol verlicht en versierd met als thema Films & Hollywood. Ook worden er weer diverse activiteiten gepland.

Zo start de Lichtweek met het dorpsontbijt bij Alegunda, waarbij de opbrengst a € 7,50 p.p. volledig naar ‘Vrienden van Alegunda’ gaat. Opgave kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Na het ontbijt vertrekt de oldtimerrit van De HAV, die dit keer aangeboden worden aan Bedumer mantelzorgers. In de middag en avond zijn extra voorstellingen van ‘Walfridus de Musical’ gepland en zal de avond op verschillende plaatsen muzikaal afgesloten worden, waarover later meer.

Van maandag tot en met vrijdag rijdt de Trekkertram door Bedum, waarbij een deel van de Lichtroute bekeken kan worden. Vanaf dinsdag tot en met zaterdag is de Kermis weer in het dorp en bij goed weer stijgen er op woensdag vijf luchtballonen van het IJsbaanterrein op, dat inmiddels volledig volgeboekt is. Op donderdag is er ruimte voor de Beemer Buurt BBQ en vrijdagavond organiseert Loopgroep Bedum een nieuwe editie van Sjouwen door Beem, waarbij mensen zich binnenkort kunnen opgeven via www.loopgroepbedum.nl . De laatste zaterdag staat in het teken van de Lampionnenoptocht voor basisschool jeugd met muzikale begeleiding van de Beatrover. Onder voorbehoud van subsidies en vergunningen, wat voor meerdere activiteiten geldt, sluiten we af met een spetterende Lasershow.

Het volledige en actuele programma staat op www.lichtweekbedum.nl en straatopgave kan via de website, bij voorkeur vóór 1 augustus.


Bestuur Stichting Lichtweek Bedum

Facebook TwitterLinkedin
­