Dat verdient een PLUIM APB BEDUM

Tijdens het openbare gedeelte van de druk bezochte APB Bedum Jaarvergadering maandag 17 april 2023 werd een traditie voortgezet. Uitreiking van de APB PLUIM.

Voor inwoners van Bedum die op bijzondere wijze hebben bijgedragen aan initiatieven of saamhorigheid en een schouderklopje verdienen. Daarvoor heeft APB Bedum jaren geleden de PLUIM APB BEDUM ingesteld.

Zo hebben Jan van der Kooi, jaren oud papier opgehaald en de opbrengst naar goede doelen in Bedum,  mevr. van der Veen, een deskundig raadslid van Bedum, Pastoor Bolmer bemind bij de Katholieken maar ook daarbuiten. En Klaes Hoekstra met de aanzet voor de Bedumer Winterloop,  eerder een schouderklopje ontvingen.

We willen nu op een bijzondere wijze een aantal inwoners een schouderklopje geven. De wederopstanding van de werkgroep Lichtweek Bedum is vanuit het overleg APB Bedum met de buurtverenigingen voortgekomen. Wij willen hen graag in het zonnetje zetten. De Lichtweek Bedum brengt initiatieven en saamhorigheid in de buurt tezamen. Belangrijk dat je elkaar zo kunt ontmoeten en helpen. Belangrijke momenten. Dorpsbelangen APB Bedum vindt het zeer belangrijk dat deze initiatieven voortgang vinden en een flink draagvlak hebben. Samen moeten we ons dorp in de picture zetten , aldus voorzitter APB Bedum Henk van der Velde die een sculptuur overhandigde aan Jeroen Reinders van Lichtweek Bedum.

Facebook TwitterLinkedin
­