Kerstconcert Wilhelmina Bedum en de Börckerstroomzangers

Bedum – Het ultieme kerstgevoel komt tot leven op vrijdagavond 15 december in de Maranathakerk met een buitengewoon concert dat belooft te verrassen en betoveren! Wilhelmina Bedum kondigt met heel veel plezier een onvergetelijke avond aan, waarbij een fantastisch mannenkoor en een levendig harmonieorkest samenkomen om de feestdagen op magische wijze te vieren.

Het mannenkoor is opgericht in 2004 en bestaat uit 32 zangers, 2 accordeonisten 2 gitaristen en 1 drummer. Het koor staat onder leiding van Klaas Knevelbaard en zingt een breed repertoire in het Drents, Engels, Duits. Er worden liederen gezongen van Abba tot Ede Staal. Vóór ieder optreden wordt het publiek naar het concert geroepen door 5 midwinterhoorn blazers. Het harmonieorkest Wilhelmina gaat u verrassen met een mix van bekende en minder bekende kerstmuziek met af en toe een bijzondere wending. Wilhelmina staat onder leiding van Onno Zuidema. Daarnaast laten ook de opleidingsgroepen van Wilhelmina van zich horen. Het belooft een afwisselend en verrassend concert te worden.

Dus kom samen met vrienden en familie en laat je onderdompelen in de sfeer en gezelligheid van de kersttijd tijdens dit speciale concert!

Vrijdag 15 december in de Maranathakerk in Bedum
Aanvang 20:00 uur
Entree € 15,-
Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op de website
www.ticketkantoor.nl/shop/kerstbedum

 

Facebook TwitterLinkedin
­