Kerstconcert sopraan Melissa van Voorst en Brassband Heman 

Niemand minder dan sopraan Melissa van Voorst is dit jaar gastzangeres op het Kerstconcert van Brassband Heman op zondagmiddag 17 december. Melissa van Voorst is een veelgevraagde soliste bij Oratoria, Opera en HaFaBra orkesten. Daarnaast is cultuurcolumniste van het Friesch Dagblad.

Als de tijd met gezellige lichten, warme chocolademelk, glühwein en heerlijke kerstmuziek is aangebroken, mag een Kerstconcert van Brassband Heman niet missen. Behalve dat de band en Melissa het publiek laten genieten van mooie muziek in kerstsferen, is er in de pauze de passende warme chocolademelk en glühwein te verkrijgen (bij toegangskaart inbegrepen).

Het concert is op zondagmiddag 17 december om 15.00 uur in de voormalige Ontmoetingskerk in Zuidwolde (Boterdiep WZ 50). Kaarten zijn te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Toegangskaart € 6,00 (inclusief de warme chocolademelk of glühwein).

Meer informatie over de band kunt u vinden op www.brassbandheman.nl, op Facebook BrassbandHeman en Instagram BrassbandHeman.

logo heman brassband zuidwolde

Facebook TwitterLinkedin
­