Zomeravondconcert Brassband Heman donderdag 7 juli 2022

Donderdag 7 juli biedt brassband Heman haar donateurs, volgers en bewoners van Zuidwolde e.o. het Zomeravondconcert aan.

Het hectische maar vooral succesvolle seizoen 2021/2022 loopt op zijn einde. Om dit in stijl af te sluiten organiseert Heman een Zomeravondconcert, waarvoor u van harte welkom bent.

Ondanks alle coronahordes en -hindernissen heeft de band in korte tijd, samen met haar nieuwe dirigent Geert Jan Kroon, flink aan de muzikale weg getimmerd. Het seizoen heeft in het teken gestaan van twee grote muzikale festivals in Drachten en Groningen, waar Heman zich weer op de muzikale kaart heeft gezet. Natuurlijk zijn ze ook in onze eigen gemeente te horen geweest zoals op Koningsdag en 4 mei. Door alle lockdowns is de band de afgelopen twee jaar minder te horen geweest, daarom willen zij graag de muziek weer laten horen aan het thuispubliek.

De toegang is GRATIS, maar u mag uiteraard een vrijwillige bijdrage doen om Heman financieel te ondersteunen. Er staat een koffer klaar bij de uitgang voor uw gift, een digitale transactie is ook mogelijk via het scannen van de daar aanwezige QR-code.

Datum: 7 juli 2022

Aanvang: 20.00 uur

Locatie: Boerderij Oosterhuizen, Oosterseweg 33 Zuidwolde

Entree: Gratis

Zomeravondconcert Brassband Heman donderdag 7 juli

Meer informatie over de band kunt u vinden op www.brassbandheman.nl, op Facebook BrassbandHeman, Instagram BrassbandHeman en Twitter BrassbandHeman.

Facebook TwitterLinkedin
­