Bedumer Winterloop Bedum Basisschool run BW

Wat was het een een prachtig evenement, de dertiende Bedumer Winterloop, met een geweldig resultaat als gevolg. Liefst € 85.000,00 is het voorlopige eindresultaat voor het UMCG Kanker Researchfonds!

Het prachtige weer op zaterdag 4 februari heeft hier natuurlijk ook aan bijgedragen. Heel fijn voor de wandelaars, lopers en toeschouwers. Veel mensen hebben kennis kunnen maken met – voor ons – nieuwe initiatieven zoals het bijzondere concert van Wilhelmina, Heman en Patrimonium en een dag later van Shantykoor Doekegat. Ook de spelletjesavond van de Pioniers was een groot succes.

Verder natuurlijk vele sportieve evenementen zoals de spinningmarathon van Mind & Motion, de Leefstijlgames van de Leefstijlfabriek, de Bedumer Swinchallenge van Aqua Bedum, de volleybalmarathon van de jonge meiden van DIO Ma1 en het Specialfit kickboksen van Niels van Os. Colourful Het Hogeland zorgde voor heerlijke Oekraïense hapjes en ook de horeca droeg haar steentje meer als bij. Grote klasse dat jullie je allemaal zo hebben ingezet voor de Winterloop. Dank daarvoor!

Bedumer Winterloop bekendmaking eindbedrag editie 2023

Wie wij zeker ook willen bedanken zijn de sponsoren, vrijwilligers en bedrijven. Zonder hen was dit allemaal niet mogelijk geweest. Geen organisatie kan zonder dus grote waardering daarvoor. Wij laten aan de samenleving zien dat hier een grote saamhorigheid heerst. Een loop als deze verbind zijn inwoners en daar kunnen wij alleen maar trots op zijn. Trots ben ik zeker ook op mijn team, wat een onvermoeibaar enthousiasme en inzet gedurende de afgelopen maanden.
Dank nogmaals Bedum. Wij zien uit naar de editie van 2024!

Facebook TwitterLinkedin
­