bedumer winterloop bedum 2024

Wat was het een prachtig evenement, de veertiende Bedumer Winterloop, met een geweldig resultaat als gevolg. Liefst € 101.523,53 is het voorlopige eindresultaat voor het UMCG Kanker Researchfonds!

Trots, dankbaar en blij zijn wij als team van de Bedumer Winterloop met dit geweldige resultaat. Daarnaast laat het een grote saamhorigheid zien van onze inwoners en verbind het mensen en daar zijn wij minstens zo trots op. Het weer was - op de harde wind na – geweldig, met name voor de wandelaars, lopers en toeschouwers. Veel mensen hebben ook kennis kunnen maken met onze nieuwe initiatieven zoals de bingo en het Winterloop Klaverjas toernooi.

Verder natuurlijk vele sportieve evenementen zoals de acties van de leefstijlfabriek van Sybren v/d Meer, de Bedumer Swimcallenge van Aqua Bedum, de volleybalmarathon van de jonge meiden van Dio Ma1 en het Specialfit kickboksen van Niels van Os. Ook het bijzondere concert van de harmony orkesten Wilhelmina en Patrimonium en brassband Heman en het Shantykoor “Doekegat” mag niet onvermeld blijven. Daarnaast waren er nog vele particuliere initiatieven en acties van bedrijven. Grote klasse dat jullie je allemaal zo hebben ingezet voor de Winterloop. Afgelopen week hebben wij kunnen horen dat er een toename is in het aantal kankergevallen, daarom blijft onderzoek naar kanker nodig. Ieder euro is welkom!

Wie wij zeker ook willen bedanken zijn de sponsoren, vrijwilligers, bedrijven en al 14 jaar de loopgroep Bedum. Zonder hen was dit allemaal niet mogelijk geweest. Geen organisatie kan zonder dus grote waardering daarvoor. Trots ben ik zeker ook op mijn team, wat een onvermoeibaar enthousiasme en inzet gedurende de afgelopen maanden. Wij zien uit naar de editie van 2025, ons derde lustrumjaar! Daar gaan wij vast en zeker weer wat moois van maken!

Klaes Hoekstra
Voorzitter en aanjager
Bedumer Winterloop
06 – 3087 4342

Facebook TwitterLinkedin
­