Bedum – Koopcentrum de Scheve Toren in Bedum organiseert met veel plezier de CHARLES DICKENSMARKT  op zaterdag 10 december in het centrum van Bedum.

Charles Dickensmarkt in centrum van BEDUM - zaterdag 10 december

Door de coronaperiode was het 3 jaar niet mogelijk om deze succesvolle Charles Dickensmarkt te organiseren. Met een bijdrage vanuit het ondernemersfonds van de gemeente Het Hogeland hebben de ondernemers, leden van Koopcentrum De Scheve Toren, hun schouders eronder gezet om dit evenement te organiseren. En het enthousiasme is groot om mee te doen. Naast de aankleding van de Grotestraat is er een levende kerststal en een kinderwensboom, waar kinderen hun wens in kunnen hangen. Een kerstman wandelt rond en kun je mee op de foto. Gezellig flaneren in eigen Charles Dickenskleding. Daarvoor nodigt ook uit de VVV Het Hogeland Bedum met hun Charles Dickenswandeling. Voor de mooiste uitvoering in Charles Dickens kleding kun je een VVV cadeaukaart winnen.

VEEL DEELNAME

Zaterdag 10 december tussen 14.00 en 20.00 uur kun je genieten van de aanwezigheid van de vele kraampjes. Bijzondere deelname is er van enkele oude ambachten zoals klompenmaker – mandenvlechter – bezembinder en een kaarsenmakerij. Genieten van warme wafels en andere lekkernijen.

En ondertussen geniet je tijdens het wandelen in de Grotestraat van enkele koren , zoals Popcore Bedum  ,  Songbirds , Gospelkoor Our Choise , Rising Star en Lapwerk op diverse plekken in de in de straat en rond de Walfriduskerk.

“Na 3 jaar openhoudt hebben we met veel plezier een prachtig programma neergezet voor Bedum. Daarmee laten de ondernemers zien dat er met elkaar een prachtig evenement is georganiseerd. We zijn ook blij dat andere er op inspringen , zoals de VVV Het Hogeland Bedum met hun Charles Dickenswandeling” , aldus de voorzitter van Koopcentrum De Scheve Toren Bedum Jeroen Juch.

Facebook TwitterLinkedin
­