Vanuit het Winkelcentrum de Grotestraat zal er op zaterdag 10 december 2022 een Dickensmarkt worden georganiseerd vanaf 14.00 tot 20.00 uur. Voor de coronaperiode was dit ook een zeer succesvol Evenement. En daar wil de VVV Het Hogeland - Bedum graag ondersteuning aan geven met een bijzondere Charles Dickens VVV Wandeling.   

Deze bijzondere Dickenswandeling is ongeveer 3 kilometer door Bedum. En daarbij nodigen we de deelnemers uit om deel te nemen in Dickens stijl. Bij de start vanaf de VVV locatie in de Kapelstraat zal er worden gekeken naar de prachtige kleding. Wie van de deelnemers het mooiste is uitgedost krijgt een VVV-prijs!

Bijzondere Charles Dickens - wandeling van VVV Het Hogeland - Bedum

De route, die is uitgezet door VVV vrijwilliger Geert-Jan Gritter gaat over verharde paden en daarmee is het ook geschikt voor rolstoelgebruikers. Dankzij medewerking van een aantal ondernemers van Koopcentrum Schaive Toor n worden de deelnemers verrast. Bij de start ontvang je een versnapering van PLUS en aan het einde getrakteerd op heerlijke chocolademelk van Hotel 't Gemeentehuis. En bij de start ontvangt iedere deelnemer exclusief een leuk vinger-led lampje en help je mee met de route te verlichten. Bij Lunch & Dine ontvang je bij het laten zien van het vinger-led lampje een versnapering. Met een puzzel voor onderweg maakt het tot een boeiende wandeling.

Inschrijving is mogelijk via openingsuren van de VVV Het Hogeland Bedum of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   En de kosten zijn € 3,- pp en voor VVV - donateurs € 2,50. Kinderen tot 12 jaar mogen mee voor € 1,00.
Doe mee en laat u verrassen door mooi Bedum en bezoek de Dickensmarkt  en kom op zaterdag 10 december om 17.00u bij de VVV locatie aan de Kapelstraat 3 in Bedum. telefoon 050 3015111..

Volg het laatste nieuws over de VVV Dickenswandeling op Facebook van de VVV Bedum: https://www.facebook.com/vvvbedum

Vooraf wel even opgeven bij de VVV Bedum. Tot uiterlijk 9 december!  Want dan weten we voor alle onderdelen waar we op moeten rekenen ! 

Vragen? Schroom niet ons te bellen. 0625002120 (Henk van der Velde)

Met  vriendelijke groet,

Henk van der Velde, voorzitter St. VVV Het Hogeland - Bedum.
Grotestraat 13 K
9781 HA Bedum

Facebook TwitterLinkedin
­