28 Mei - Repair Café Het Hogeland

En toen deed plots je tosti-ijzer en je muziekinstallatie het niet meer. Terwijl je tweede Pinksterdag die gezellige lunch wil organiseren. Ook van de keukenschort is de zak stuk?

In het Repair Café helpen dorpsgenoten elkaar met het repareren en herstellen van spullen omdat deze langer, een tweede of derde leven verdienen. 28 mei van 10.00 tot 12.30 uur zijn we weer geopend. De ruimte in het gebouw De Poort aan de Borgweg 36 te Winsum is ruim en zeer goed bruikbaar voor deze openstelling.

Het herstellen is ook beter voor het milieu, want weggooien betekent afval maken. Dus heeft u nog spullen die gerepareerd kunnen worden? Is het niet gelukt of er hulp bij nodig? Het Repair Café helpt u graag bij het herstellen. Na 9 jaar hebben we inmiddels veel ervaring in het repareren van diverse huis-, tuin- en keukenapparatuur, gereedschappen, verlichting, speelgoed, muziekapparatuur en misschien wel een fietsprobleem. U kunt onze informatie ook vinden via de website www.repaircafeHHL.nl en onze facebookpagina (repaircafeHHL).

Wij zien u graag 28 mei en hebben er weer zin in. U ook?

En wellicht kun je daarna ook weer tosti’s bakken in je herstelde schort. Hoe leuk is dat?

Facebook TwitterLinkedin
­