Volleybalvereniging DIO Bedum huldigt succesvolle jeugdteams

Afgelopen zaterdag 5 maart zijn er maar liefst acht succesvolle volleybal jeugdteams van DIO/BEDUM gehuldigd. Meisjes B, meiden van 15-16 jaar, staken met kop en schouders boven de rest van hun poule uit en wonnen alle wedstrijden met gemak.  Meisjes C, meiden van 13-14 jaar, werd na een spannende competitie kampioen.

Bij de CMV- jeugd (basisschooljeugd) werden maar liefst vier teams kampioen en twee teams grepen maar net naast de 1e plaats. Team N6 en N5, met spelers tussen de 9 en 12 jaar, eindigden beiden ruim op de eerste plaats in hun poule. Zij gaan de 2e helft van de competitie door als één team in de C-jeugd.

Team N4-2, met spelers tussen de 9 en 11 jaar, eindigde met een nipte voorsprong op vv Trias op de eerste plaats. Team N4-1 behaalde in hun poule een knappe 3e plaats. Team N3-2, met spelers van 8 en 9 jaar, eindigde met 5 punten voorsprong op team N3-1 van DIO/Bedum op een eerste plaats. N3-1 werd 4e in dezelfde poule.

De teams van DIO Bedum hebben het het 1e half jaar zeer goed gedaan. Ze trainen twee keer (de jongste groep één keer) in de week onder deskundige leiding van gediplomeerde en gemotiveerde trainers. Momenteel bestaat de CMV-jeugd van 6-12 jaar uit ongeveer 40 enthousiaste spelers, verdeeld over 3 trainingsgroepen. Lijkt het uw kind ook een leuke sport? Bij DIO Bedum is de mogelijkheid drie keer mee te trainen alvorens op te geven. Voor vragen of om uw kind op te geven om een keer te komen proeftrainen mag een mailtje gestuurd worden naar het jeugdbestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook bij de XC jeugd is er nog volop ruimte om te leren volleyballen voor zowel jongens als meiden. Ben je rond de 12, 13, 14 jaar en wil je eens kijken of volleybal wat voor jou is? Meld je aan voor een (aantal) proeftraining(en) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook TwitterLinkedin
­