Volleybalvereniging DIO Bedum huldigt succesvolle jeugdteams - 20 januari 2024

Afgelopen zaterdag 20 januari zijn er vijf succesvolle volleybal jeugdteams van DIO Bedum gehuldigd.

Meisjes B1 kwam in de 1e klasse tot een knappe 1e plaats en zijn met slechts 3 punten voorsprong op de nummer 2 kampioen geworden in hun poule.

De C- meiden (11-14 jaar) spelen dit seizoen voor het eerst zonder de jongens waarmee ze jaren samen een team vormden. Met kop en schouders staken ze uit boven de rest van de teams. Zonder ook maar 1 set te verliezen, zijn ze ongeslagen kampioen geworden.

DIO-Winkhem jongens C is een nieuw team bij DIO Bedum. Een combinatie van spelers van DIO en Winkhem maakte dat er toch een jongensteam in de C klasse kon uitkomen. En deze samenwerking blijkt een succes! Met maar liefst 16 punten voorsprong op de nummer 2 zijn de jongens glansrijk kampioen geworden!

Bij de CMV- jeugd (basisschooljeugd) werden twee van de vijf teams kampioen. Team N6 en N4-2, met spelers tussen de 9 en 12 jaar, eindigden na een spannende competitie beide op de eerste plaats in hun poule.

Alle jeugdteams van DIO Bedum hebben het het 1e half jaar goed gedaan. Ze trainen twee keer in de week onder deskundige leiding van gemotiveerde trainers. Momenteel bestaat de CMV-jeugd van 6-12 jaar uit ongeveer 40 enthousiaste spelers verdeeld over 4 trainingsgroepen.

Lijkt het uw kind ook een leuke sport? Bij DIO Bedum is de mogelijkheid drie keer mee te trainen alvorens op te geven. Voor vragen of om uw kind op te geven om een keer te komen proeftrainen mag een mailtje gestuurd worden naar het jeugdbestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zouden graag onze energieke jongensgroep van 7-9 jaar uitbreiden. Dus ben jij of ken jij nog een jongen die nog op zoek is naar een balsport? Kom dan gerust eens meetrainen! Bij DIO ben je van harte welkom! Wel graag even opgeven van tevoren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook TwitterLinkedin
­