U leest nu het eerste persbericht namens het nieuwe bestuur van SportVereniging Balans Bedum

Op 28 maart jl. werd de bijzondere ALV van SV Balans gehouden. Het oude bestuur had moeite met het vinden van nieuwe bestuursleden en trainers. Het leek ze daarom een idee om aan de leden voor te leggen om de vereniging te doen opheffen.

Een groepje enthousiaste moeders wilde een opheffing van SV Balans niet laten gebeuren. Zij hebben zich als bestuurslid beschikbaar gesteld en hebben leden aangespoord om zich te laten horen op de ALV. Gelukkig hebben veel leden gehoor gegeven aan die oproep en lag de opkomst ver boven het gemiddelde van voorgaande jaren.

Tijdens deze ALV is het oude bestuur afgetreden en hebben de enthousiaste moeders een nieuwe bestuur gevormd. In hun enthousiasme hebben de moeders twee oud bestuursleden gevraagd om ze de komende maanden te begeleiden en hun wegwijs te maken in alle ins en outs van de vereniging. Het nieuwe bestuur is erg dankbaar voor de hulp.

Het bestuur kan alvast verklappen dat er achter de schermen hard gewerkt wordt om SV Balans weer volop op de kaart te zetten. Zo zijn er ambities om de peuter/ kleutergym en freerunnen weer op te starten. Ook wordt er gekeken naar een mogelijkheid om de bestaande lessen van ouderengym en turnen uit te breiden.

Het bestuur beseft zich dat er nieuwe trainers moeten worden aangetrokken om alle ideeën uit te kunnen voeren. Het bestuur beseft zich ook dat er helaas niet een blikje met nieuwe trainers opengetrokken kan worden. Toch wil het nieuwe bestuur onder elke steen zoeken om een goede trainer te vinden, opdat de vereniging in het dorp kan blijven voortbestaan.

Mocht u ons willen helpen of mochten er zich trainers in uw kennissenkring bevinden, zou u deze oproep voor nieuwe trainers dan aan hun door willen geven? Voor suggesties of meer informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er wordt momenteel gewerkt aan een update van de website (www.balansbedum.nl) en Facebookpagina SV Balans Bedum. Wij hopen u binnenkort dan ook nog beter te kunnen informeren.

Sportieve groeten,

Chantal Sietsema-Swarts, voorzitter SV Balans Bedum

Facebook TwitterLinkedin
­