Kledingbank Maxima houdt opnieuw grote winteractie voor nieuwe winterjassen en schoenen voor kinderen.

Grote Winteractie bij Kledingbank Maxima Het Hogeland

Maxima Het Hogeland houdt ook dit jaar weer, samen met de andere Maximawinkels in de provincie Groningen, een grote actie voor nieuwe winterjassen en schoenen voor kinderen van ouders met een minimum inkomen. Om ervoor te zorgen dat elk kind in onze gemeente een warme winterjas en goede schoenen heeft om de winter mee door te komen.

De actie is net begonnen. We hopen op minstens zo’n grote opbrengst als vorig jaar, toen onze actie in het programma “Even tot hier” en in de landelijke pers aandacht kreeg. De opbrengst voor de gezamenlijke Maxima Kledingbanken was toen 20.000 euro. Daarvan werden 1000 nieuwe winterjassen gekocht. Laten we met z’n allen ons best doen om daar dit jaar overheen te komen!

Doet u ook mee aan aan onze actie? Maak dan uw bijdrage over op Stichting Kledingbank Maxima Het Hogeland NL39 RABO 0315 0418 70, of scan de QR code op de posters en flyers die op allerlei plaatsen in Winsum en omringende dorpen komen te hangen. Eén keer scannen is 4 euro.

Maxima wordt geholpen door examenleerlingen van het Harens Lyceum. Zij flyeren ook met de QR-code.

Kledingbank Maxima Het Hogeland, én de kinderen uit onze gemeente voor wie dit allemaal bedoeld is, zijn heel blij met uw bijdrage. Alvast hartelijk dank.

Zie ook: hethogeland.kledingbankmaxima.nl

Facebook TwitterLinkedin
­