kledingbank maxima het hogeland winsum 

Op vrijdag 1 maart opent Kledingbank Maxima Het Hogeland weer haar deuren voor het nieuwe kledingseizoen, met een eigentijdse en kleurrijke voorjaars- en zomercollectie. Loop binnen in onze winkel aan de Werf 5 om de nieuwe collectie te bekijken en je garderobe voor het nieuwe seizoen uit te kiezen. Neem je hele gezin mee zodat iedereen zelf zijn kleding kan uitzoeken en passen.

Als je het moeilijk vindt om rond te komen in deze dure tijden (en je hebt een inkomen tot 120% van de bijstandsnorm) kom dan langs en kies mooie kleding uit voor de komende lente en zomer. En heb je vrienden of kennissen in soortgelijke financiële omstandigheden wijs hen dan op het bestaan van deze mooie kledingzaak of, beter nog, neem hen mee!

Je kunt je inschrijven bij Maxima Het Hogeland op basis van een legitimatiebewijs en een recente inkomensspecificatie, een pas van de Voedselbank of een verwijsbrief van Mensenwerk Hogeland, Humanitas of Stichting Leergeld.

Voor 60-plussers hebben we een mooi welkomstpakket gedoneerd door het Armoedefonds, met o.a. cadeaukaarten voor Albert Heijn en het Kruidvat. Maar wees er snel bij, want op = op!

Je bent van harte welkom in onze modezaak zonder kassa. Voor meer informatie kijk op onze website

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 12.00 – 16.00 uur.

Facebook TwitterLinkedin
­