De leukste housewarming cadeaus op een rijtje

Een housewarming is een bijzondere gelegenheid waarbij je iemand feliciteert met zijn of haar nieuwe woning. Het is dan gebruikelijk om een cadeau mee te nemen als blijk van waardering. Maar wat zijn nu eigenlijk de leukste housewarming cadeaus? In dit artikel zetten we ze voor je op een rijtje, zodat je inspiratie kunt opdoen en degene die gaat verhuizen écht kunt verrassen!

Prachtige ornament op de vensterbank

Bij een housewarming draait het natuurlijk om het nieuwe huis. Daarom zijn cadeaus voor in huis altijd goed. Denk bijvoorbeeld aan prachtige woonaccessoires zoals sfeervolle kaarsen, kleurrijke kussens, een prachtig ornament of trendy vazen. Ook kunst aan de muur doet het altijd goed, of wat dacht je van een mooie plant? Met cadeaus die het interieur verfraaien, zit je altijd goed!

Keuken gadgets en accessoires

Een andere categorie cadeaus die perfect passen bij een housewarming zijn keuken gadgets en accessoires. Want wie houdt er nu niet van om lekker te koken en te genieten van heerlijke gerechten? Denk bijvoorbeeld aan een handige keukenmachine, een luxe koffiezetapparaat of een mooi servies. Met deze cadeaus maak je elke keukenprins of -prinses blij!

Persoonlijke en unieke cadeaus

Wil je echt uitpakken en iets bijzonders geven? Kies dan voor persoonlijke en unieke cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd fotoalbum met herinneringen aan de vriendschap, of een gegraveerd glaswerk met de initialen van het nieuwe huis. Ook een mooie fles wijn met een persoonlijke boodschap erop is altijd een succes. Met deze cadeaus laat je zien dat je moeite hebt gedaan om iets speciaals te vinden.

Cadeaubonnen voor wonen en interieur

Gaat een vriendin van je op zichzelf wonen en twijfel je over wat je moet geven? Dan zijn cadeaubonnen voor wonen en interieur een uitstekende keuze. Daarnaast is er ook nog zoveel leuks als het gaat om een housewarming cadeau voor haar 30 euro.Hiermee kan degene die gaat verhuizen zelf iets uitzoeken voor zijn of haar nieuwe stekje. Denk bijvoorbeeld aan een cadeaubon voor een bekende woonwinkel, een interieuradvies of zelfs een workshop interieurstyling. Met zo'n cadeau geef je niet alleen iets tastbaars, maar ook de mogelijkheid om zelf invulling te geven aan het nieuwe huis.

Doe-activiteiten en ervaringen

Naast materiële cadeaus zijn doe-activiteiten en ervaringen ook ontzettend leuk om te geven én te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige kookworkshop, een avondje uit naar het theater of een weekendje weg in eigen land. Dit soort cadeaus zorgen voor kostbare herinneringen en creëren nieuwe ervaringen. Een housewarming wordt zo niet alleen gevierd met cadeaus, maar ook met bijzondere momenten!

Tot slot

Bij een housewarming hoort natuurlijk een mooi cadeau. De leukste housewarming cadeaus zijn vaak cadeaus voor in huis, keuken gadgets en accessoires, persoonlijke en unieke cadeaus, cadeaubonnen voor wonen en interieur, of doe-activiteiten en ervaringen. Met deze cadeau-ideeën zorg je ervoor dat degene die gaat verhuizen écht verrast wordt en een blijvende herinnering heeft aan zijn of haar housewarming. Veel plezier met het uitzoeken van het perfecte cadeau! Woon je nu in Bedum en omstreken, neem dan ook eens een kijkje bij Kadootje op maat voor de allerleukste cadeautjes.

Facebook TwitterLinkedin
­