Tijdens de algemene ledenvergadering van VVD Het Hogeland is Stefan van Keijzerswaard unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. De 41-jarige inwoner van Uithuizen is op dit moment fractievoorzitter in de Hogelandster gemeenteraad.

Stefan van Keijzerswaard lijsttrekker VVD Het Hogeland

“Als VVD Het Hogeland zien we in Stefan een breed onderlegde en stevige lijsttrekker.” aldus voorzitter Annemarie Nienhuis “De afgelopen periode heeft Stefan, als fractievoorzitter, onze liberale waarden zorgvuldig vertegenwoordigd en tevens een verfrissend VVD-geluid laten horen in de gemeenteraad. Wij denken dat hij deze koers verder kan uitbouwen in de nieuwe raad.”

Van Keijzerswaard is erg blij met het in hem gestelde vertrouwen. “Ik heb het werk in de afgelopen periode, de eerste gemeenteraad van Het Hogeland, met heel veel plezier gedaan. Fijn om te merken dat de inzet van de fractie gewaardeerd wordt en dat ik de kans krijg om me in te kunnen blijven zetten voor de inwoners van Het Hogeland.”

Voor de kersverse lijsttrekker verandert er de komende periode niet veel. “De komende tijd gaan we gelukkig weer fysiek in gesprek met inwoners. Persoonlijk vind ik dat het mooiste van het werk als raadslid. Je mag dit werk doen namens en voor onze inwoners en daar hoort het ontmoeten dan juist bij.” zegt Van Keijzerswaard. “Wij hebben onlangs een bewonersonderzoek opgezet. Wij nodigen alle inwoners van Het Hogeland uit om via vvdhethogeland.nl/bewonersonderzoek hun mening te geven over de gemeente en hun dorp of buurt. Hier gaan wij als VVD vervolgens mee aan de slag in de komende periode.”

De invulling van de overige plaatsen op de kandidatenlijst wordt in november door de leden vastgesteld.

Facebook TwitterLinkedin
­