Ledenwerfactie Ruilkring Hogeland verlengd!

De decemberactie om nieuwe leden te werven is succesvol gebleken. Alle nieuwe leden en vrienden van Ruilkring Hogeland hebben zo’n mooi groen draagtasje met inhoud ontvangen. De reacties op de verrassende inhoud wa-ren hartverwarmend.

In de coronatijd kan er meer dan je denkt. Alleen geen inloopbijeenkomsten natuurlijk. Er is wel veel handel via de groeps-App en de website en we maken nog steeds elke maand een nieuwsbrief.

Als je in januari besluit lid te worden van de Ruilkring Hogeland, ontvang je naast een ‘startkapitaal’ van 30 pangels bovendien het leuke Promotietasje van de ruilkring. De inhoud bevat naast informatie over de Ruilkring, ook enke-le cadeautjes: hergebruik, duurzaam, door leden vervaardigd.
Dit willen we ook naar nieuwe leden uitstralen: je bent van harte welkom en dat tonen we nu ook op deze manier. Met meer leden wordt het ‘pangelen' steeds leuker. Dan is er meer vraag en aanbod. Meer handel. Meer sociale contacten onderling, alleen nu even niet fysiek.

Nog niet zo bekend met het concept van Ruilkring Hogeland?

Kijk dan eens op de website: www.ruilkringhogeland.nl .

Daar vind je veel informatie. Je kunt bij ‘vraag’ en ‘aanbod’ zien wat leden zoal aanbieden en vragen. Ook kun je er de laatste nieuwsbrief lezen. Heb je daarna nog vragen? Neem gerust contact op via het contactformulier op de website.

Ben jij een van de twijfelaars die denkt: ik vind het concept leuk maar ik heb niets te bieden, geen idee wat mijn aanbod zou kunnen zijn?
Daar ben je niet de enige in. Maar iedereen heeft iets waar zij/ hij goed in is, iedereen heeft talenten. Denk niet alleen in spullen, maar ook in diensten, in delen van kennis, in er zijn voor de ander. In het uitlenen van gereedschap, in ... noem het maar op!

Doe je mee? Je bent van harte welkom!

Facebook TwitterLinkedin
­