Inloopbijeenkomst Ruilkring Hogeland zaterdag 27 november in Winsum

Thema: december: feest- en wintermaand.

Ruilkring Hogeland sluit dit jaar af met een ledenbijeenkomst waar volop gepangeld kan worden. De pangel is de virtuele munt binnen de Ruilkring. 30 pangels krijg je als startkapitaal als je lid wordt van de ruilkring, en je kunt pangels verdienen door spullen en diensten aan te bieden en te verkopen op de site, in de whatsapp-groep of tijdens onze ledenbijeenkomsten.

Naast pangelen vinden we de ontmoeting met elkaar ook erg leuk en belangrijk. En niet alleen met andere leden van de Ruilkring, maar we zouden ook graag belangstellenden welkom heten. Kom kijken, kennismaken, je vragen stellen, en hopelijk lid  worden.

Zeker weten dat de ledenbijeenkomst doorgaat is momenteel nog niet te zeggen. De regels zijn weer aangescherpt en misschien moet het nog wel iets strenger worden met de oplopende besmettingscijfers.

We hopen er het beste van en voor de komende ledenbijeenkomst hebben we een thema, zoals in  de kop van dit artikel al vermeld wordt.  Waar we aan denken? Sinterklaas- of Kerstcadeautjes: misschien heb je nog mooie boeken, spellen, oud speelgoed? Maar ook voor versieringen en kleding voor de feestdagen is vast wel belangstelling. Of kaarten, kaarsen  en kerstkransen. Misschien ben je uitgekeken op je oude kerstboomspullen of heb je ruimtegebrek en wil je overtollig spul een 2e kans geven.

Maar denk niet alleen aan de feestdagen maar ook dat december en de volgende maanden de wintermaanden zijn. Denk daarbij aan winterspullen. Dat skipak wat te klein is, die ongebruikte schaatsen, mutsen, snowboots, sneeuwkettingen, skibril, wanten, mutsen, slee, sneeuwschuiver. Maar ook voederhuisjes, vogeltaarten, waterschalen, egelhuizen. En er is vast nog meer te bedenken of te vinden als je met zo’n gedachte langs je spullen gaat of je hobby’s langsgaat. Er zijn ongetwijfeld leden die er belangstelling voor hebben en daar pangels voor betalen, zodat jij weer iets kunt ‘kopen’ voor pangels bij een ander.

Wij hopen jullie te ontmoeten op zaterdagmiddag 27 november! Aanmelden is verplicht en kan via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op de site:  www.ruilkringhogeland.nl. Daar vind je veel informatie over de ruilkring: vraag, aanbod, de laatste nieuwsbrief, de spelregels. Na aanmelding krijg je het adres toegestuurd. De locatie is voldoende groot om afstand te kunnen houden. Wacht niet te lang met aanmelden, anders vis je misschien achter het net.  Belangstellenden: van harte welkom, meld je aan!!!

Inloopbijeenkomst Ruilkring Hogeland zaterdagmiddag 27 november van 14.00 tot 16.00 uur in Winsum. Aanmelden verplicht.

Facebook TwitterLinkedin
­