Nieuwbouw gezondheidscentrum Bedum Huisartsenpraktijk de Vrije Gang

Het gonsde al een tijdje rond, maar nu gaat het toch echt gebeuren: Huisartsenpraktijk De Vrije Gang gaat een nieuw pand bouwen. En wel op de plek van het huidige pand aan De Vrije Gang 2a.

Dat betekent dat de praktijk tijdelijk zal moeten verhuizen. Het vinden van een geschikte plek was niet eenvoudig, maar het is gelukt!

Op 16 november verhuist de praktijk naar de tijdelijke locatie:

Stationsweg 7, 9781 CE Bedum.

Tijdelijke huisvesting Huisartsenpraktijk de Vrije Gang

Dit is het gebouw waar eerst Autobedrijf Velting in zat.
De verwachting is dat deze situatie ongeveer een jaar zal duren.

Om dit pand, een voormalige garage, geschikt te maken wordt er hard gewerkt: in het gebouw wordt een volledige praktijkruimte gerealiseerd met o.a. een wachtkamer, spreekkamers en behandelkamers.

Praktijk gesloten op 16 & 17 november (m.u.v. spoedgevallen)

De verhuizing is op donderdag 16 en vrijdag 17 november. Op die dagen is de praktijk alleen geopend voor klachten die niet kunnen wachten tot maandag 20 november. Er zijn op deze dagen assistentes en een huisarts aanwezig voor eventueel overleg.

Het spoednummer is:   050-3016016

LET OP:
heeft u een afspraak gemaakt voor een griepvaccinatie op 16 of 17 november: deze gaat wel gewoon door.

Voorzieningen tijdelijke praktijk

De tijdelijke locatie was een autogarage en is dus niet bedoeld om een huisartsenpraktijk te herbergen. In het gebouw worden daarom verschillende ruimtes gemaakt die nodig zijn in een praktijk; de benodigde elektra is aangelegd, waterleiding, enzovoort. Allemaal om ervoor te zorgen dat dit tijdelijke onderkomen zoveel mogelijk voldoet aan de basisbehoeften van een huisartsenpraktijk.
Vermoedelijk zal het niet 100 % perfect zijn, en het zal dan ook om enige flexibiliteit vragen, zowel van de medewerkers als van u, onze patiënten.
We hopen op uw begrip!

Dit gezegd hebbende: heeft u op- of aanmerkingen, of tips voor de tijdelijke, of voor de nieuwe praktijk, dan zijn wij zeker geïnteresseerd. Graag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(LET OP: dit e-mailadres is niet bedoeld voor medisch-inhoudelijke of patiëntgebonden vragen).

Parkeren bij de tijdelijke locatie: er is voldoende parkeergelegenheid achter het gebouw. Deze is bereikbaar via de Kapelstraat en de Walfridushof.
Er is bewegwijzering aanwezig.

Nieuwbouw gezondheidscentrum Bedum

Het nieuwe pand dat gebouwd wordt aan De Vrije Gang, wordt een uitgebreid, modern gezondheidscentrum waarin meerdere disciplines gevestigd zullen zijn.
Aan de bouw is jaren voorbereiding voorafgegaan, met vele ‘ups’ en ook ‘downs’.
We zijn erg blij dat het er nu van gaat komen.

Hieronder een impressie van hoe het eruit gaat zien.

Nieuwbouw gezondheidscentrum Bedum Huisartsenpraktijk de Vrije Gang

Voor de actuele ontwikkelingen rond de tijdelijke praktijk en de bouw van het nieuwe gezondheidscentrum: houd onze website www.huisartsenpraktijkdevrijegang.nl in de gaten of volg ons op Facebook.

 

Facebook TwitterLinkedin
­