stichting Bedrijvenvoetbal Bedum - ondernemersavond met Wouter Gudde

Donderdag 30 juni organiseert de stichting Bedrijvenvoetbal Bedum in samenwerking met de Bedrijvenvereniging Bedum (BvgB) een avond voor ondernemers in Sporthal de Beemden. Hoofdgast is Wouter Gudde, algemeen directeur van FC Groningen. Het is voor het eerst dat Gudde een ondernemersavond bezoekt op het Hogeland.

Naast Gudde is er ook een ronde tafel gesprek met prominenten uit de Bedumer samenleving. Voorzitters van lokale verenigingen schuiven aan over de toekomst van het verenigingsleven. Zij vertellen hoe zij het hoofd na de pandemie boven water houden en hoe het gaat met het behouden en werven van vrijwilligers.

Tijdens de avond reikt de stichting Bedrijvenvoetbal ook weer €1.000,- euro uit aan een goed doel. Speciale gast op de avond is Wouter Gudde. Hij gaat in op het thema ondernemerschap. Wat zijn de voorwaarden voor succesvol ondernemen? Hoe creëer je een succesvol team? Hij gaat in op de diverse personele wisselingen bij de FC Groningen die tot vele publiekelijke reacties leiden. Natuurlijk gaat Gudde ook in op vragen over zijn carrière als voetballer en manager. En wat heeft FC Groningen nodig om weer kans te maken op Europees voetbal. Hoe blijft de club binding houden met de fans in de Ommelanden. Na afloop is er gelegenheid om te netwerken met gezellige achtergrondmuziek.

Gespreksleider van de ondernemersavond is Bernard van der Vinne. Hij voelt de gasten aan tafel aan de tand met scherpe vragen. Bent u ondernemer in de gemeente Het Hogeland en wilt u de avond bijwonen, dan kunt u zich aanmelden per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Facebook TwitterLinkedin
­