Wandeling door Bedum met gids

Speciale uitnodiging voor nieuwe Bedumer inwoners.

Op zaterdag 25 maart zal er in Bedum een filmpresentatie plaatst vinden in het kader van het initiatief "52 dorpen " van Stichting Hogeland in Beeld.Met de film over Bedum. Deze presentatie is vanaf 14.00 tot 16.00 uur. En onderhand is het al helemaal volgeboekt!

Wandel mee nieuwe Bedumer inwoners.

Aansluitend gaan we vanuit VVV Het Hogeland Bedum een korte wandeling houden vanaf 16.00 uur. Starten vanaf de VVV Het Hogeland locatie , Kapelstraat 3 , Bedum.  Samen met een gids willen we graag over het centrum van Bedum vertellen.  Dit prachtige project is voor dorpsbelangenvereniging APB Bedum en VVV Het Hogeland Bedum en de Historische Vereniging gemeente Bedum aanleiding om vooral nieuwe inwoners van Bedum uit te nodigen mee te wandelen. Zo kun je meer te weten komen over ons mooie dorp! Zoals over de geschiedenis van de bijna 1000 jaar oude Walfriduskerk en de Scheve Toren. De scheefste van Europa! In overleg kunnen we de Walfriduskerk bekijken en de toren beklimmen. Heel bijzonder is de “Walfriduskist”.

Wandel mee en geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan de balie tijdens de openingsuren. Inschrijvingskosten zijn slechts 3,00 euro.  Info 050 3015111 of  06 25002120.

Facebook TwitterLinkedin
­