video Walfridus de musical 2022 Bedum

Op 20 en 21 mei jl., heeft de uitvoering van Walfridus de Musical plaatsgevonden in de Walfriduskerk te Bedum.

Het zou een openluchtvoorstelling worden, op misschien wel het mooiste plekje van Bedum, achter de Walfriduskerk, maar helaas het weer gooide roet in het eten en gelukkig konden we de voorstellingen binnen in de kerk geven. Maar een aantal scenes kwamen niet helemaal uit de verf, zoals de kippenpluksters, de kruidenvrouwtjes, enz. Maar desalniettemin heeft het publiek genoten, maar bleef de wens van de 50 deelnemers aan de Musical, bestaan om het toch nog een keer in de openlucht op te voeren.

Door de 4 voorstellingen in mei, werden anderen nieuwsgierig en kregen we de vraag of we het niet nog een keer konden gaan opvoeren.

Nou dat kan! Met dank aan het bestuur van de Walfriduskerk, die wederom de kerk en tuin ter beschikking stelt, gaan we op 3 september a.s. 2 voorstellingen geven. Een mooi begin van de Lichtweek.

We spelen om 15.00 uur en 19.00 uur, mits het weer het toelaat!! Regent het dan gaat het niet door!!

Wel vinden we het fijn, dat we een inschatting kunnen maken hoeveel mensen er komen, daarom liggen er vanaf 22 augustus entree kaarten klaar bij:

De Koffieleut  en de Wereldwinkel in de Grotestraat, die kunt u ophalen. Omdat we niet weten hoe het weer is, vragen we geen entree, maar gaan we aan het eind van de voorstelling rond met de pet en vragen U om een vrijwillige bijdrage.

Per voorstelling zijn er 300 zitplaatsen en vol=vol

Walfridus de Musical, die je niet wil missen

Facebook TwitterLinkedin
­