een prachtige wandeling door het Groninger Hoogeland !

vvv snert wandeling bedum het hogeland

De vrijwilligers van de VVV Het Hogeland Bedum hebben het voornemen om elke maand in 2023 een activiteit uit te zetten. Na alle feestdagen gaan we wandelen. Even de benen strekken en genieten van onze mooie omgeving!
De VVV vrijwilligers zijn begonnen met het uitzetten van een SNERT -  wandeltocht van ongeveer 10 km. In samenwerking met Boerderij FRAAM onderbreken we de wandeling en kunnen we genieten op deze prachtige nieuwe locatie van een heerlijke kop SNERT en een lekker toetje. En dan kun je weer verder genieten van de wandeling.
Op Zaterdag 28 januari zal de tocht worden gelopen. De nieuwe VVV Het Hogeland Bedum  SNERT - wandeltocht start vanaf de VVV locatie, tussen 10.00 en 10.30  uur.

Als herinnering ontvangt de wandelaar een leuke attentie.

In verband met de voorbereiding kunnen deelnemers zich inschrijven tot woensdag 25 januari. En vol is vol ! Daarna is het niet meer mogelijk om je in te schrijven. Deelname kosten inclusief alles is slechts  €.12,50 en voor VVV donateurs  €. 12,00.

VVV Het Hogeland Bedum zal bij voldoende deelname een donatie schenken aan de Bedumer Winterloop.

Wandel mee en geniet van de mooie omgeving en bezichtig FRAAM.

Voor verdere informatie en opgave: VVV Bedum , Kapelstraat 3 , Bedum tel. 050 3015111 , en via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook TwitterLinkedin
­