Het Cultureel Podium Onderdendam nodigt alle kleinkunstliefhebbers uit om op zondagmiddag 22 januari a.s. naar het Dorpshuis Zijlvesterhoek in Onderdendam te komen om van 14.30-16.30 (zaal open vanaf 14.00 uur) te genieten van de voorstelling:

“OVERGEBLEVEN” -  Verhalen, muziek en projecties over ons Groninger land

Voorstelling OVERGEBLEVEN Verhalen muziek en projecties over ons Groninger land

Het begon met verhalen, toen kwamen er tekeningen bij, toen werd het een boek, er kwamen liedjes bij en tenslotte werd het een voorstelling: Overgebleven

Korte verhalen, liedjes en projecties over van alles wat bewaard is gebleven in het Groninger landschap. Een ongewone ontdekkingstocht waarin u uw omgeving op een andere manier leert kennen.

Fons van Wanroij woont in Westerdijkshorn en heeft al meerdere werken op zijn naam, die gaan over dit dorp met zijn kenmerkende torentje. Fons was in zijn prepensioen tijd leraar Nederlands op het voormalige Thorbeckecollege en het latere Werkmancollege. Een bijzondere middag (ook) voor vele van zijn ex leerlingen, die in onze omgeving wonen.

Het ensemble bestaat uit:

Fons van Wanroij – voordracht en cello
Nanne van der Werff – piano
Donald van der Werff – gitaar
Floor Pots – zang
Geert Schreuder – projecties

Het programma wordt voorafgegaan door een optreden van flamenco gitarist Donald van der Werff met pianobegeleiding van Nanne van der Werff. Met andere woorden: we openen met klein gitaarconcert om daarna door te gaan met het hoofdprogramma.

Wanneer: zondag 22 januari 2023
Waar: Dorpshuis Zijlvesterhoek
Aanvang: 14:30u (zaal open vanaf 14:00u)
Entree: € 5,- p.p.

Kaarten kunnen per heden gereserveerd worden door een e-mail met daarin uw naam en het gewenste aantal entreekaarten te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Facebook TwitterLinkedin
­